Computacenter
Corporate identity

Reorganisatie met nieuwe corporate identity

 

Computacenter ondersteunt bedrijven en instellingen bij het realiseren van een flexibele ICT-infrastructuur. Dit doen ze door middel van innovatieve en bewezen technologieën en diensten. De organisatie levert al meer dan 35 jaar hardware en software vanuit de hoofdvestiging in Amstelveen en de logistieke locatie in Bodegraven.

Computacenter levert niet alleen computers maar ook servicediensten. 24 uur per dag.

Een compleet ingericht bedrijf

Toen Misco Solutions werd samengevoegd met Computacenter ontstond de vraag naar rebranding. Aan AllesOnline de vraag om de corporate identity én signing te verzorgen. Voor Computacenter hebben we aan de hand van de bestaande huisstijl een complete strategie ontwikkeld.
Het creëren van een beleving, voor zowel de medewerkers als de klanten, stond voorop. Wat doet Computacenter en wat heeft het te bieden aan klanten? Het resultaat mag er zijn; leaflets, magazines, stationairy, vlaggen, in- en outdoor signing en een balie in Computacenter-stijl.

Een verhaal vertellen met beelden is een must voor branding.

Door de grote vrijheid in conceptontwikkeling konden we onze creativiteit optimaal benutten.

Marsha Lubbers Grafisch Vormgever

Het begon allemaal een aantal jaren geleden met simpele opdracht...

Inmiddels werkt AllesOnline op regelmatige basis samen met Computacenter. We verzorgen niet alleen alle communicatiemiddelen (drukwerk- en designproducties) maar ook de huisstijl en signing. AllesOnline helpt organisaties met het inrichten van bedrijfspanden. Balies, vlaggen, lichtbakken, belettering, indoor signing en outdoor signing. Van strategie tot ontwikkeling. Conceptdenken, conceptuitwerking, vormgeving en productie. Vormgever Marsha heeft alles op alles gezet om de wensen van Computacenter te vertalen van een briefing naar een succesvol eindresultaat.

Computacenter is een goed voorbeeld van een vaste klant waar we met plezier voor werken.

Rob de Melker Eigenaar & Media specialist

Wat we nog meer doen voor deze klant

Stationairy
Folders
Brochures
Powerpoint presentaties
Advertenties
Magazine