Misco
Signing nieuw bedrijfspand

Van reorganisatie naar complete signing

 

Misco Solutions ondersteunt bedrijven en instellingen bij het realiseren van een flexibele ICT-infrastructuur. Dit doen ze door middel van innovatieve en bewezen technologieën en diensten. De organisatie levert al meer dan 35 jaar hardware en software vanuit de hoofdvestiging in Amstelveen en de logistieke locatie in Bodegraven.

Misco Solutions levert niet alleen computers maar ook servicediensten. 24 uur per dag.

Een compleet ingericht bedrijfspand

Toen Misco Nederland en Misco Solutions, met ieder een eigen organisatiecultuur, werden samengevoegd tot één bedrijf ontstond de vraag naar rebranding. Aan AllesOnline de vraag om de signing van het bedrijfspand in Bodegraven te verzorgen. Voor Misco Solutions hebben we een complete strategie ontwikkeld. Het creëren van een beleving, voor zowel de medewerkers als de klanten, stond voorop. Wat doet Misco en wat heeft het te bieden aan klanten? Het resultaat was een compleet ingericht bedrijfspand in Misco-stijl. Van vlaggen, in- en outdoor signing tot een balie in huisstijl.

Een verhaal vertellen met beelden is een must voor branding.

Door de grote vrijheid in conceptontwikkeling konden we onze creativiteit optimaal benutten.

Marsha Lubbers Grafisch Vormgever

Het begon allemaal een aantal jaren geleden met simpele opdracht...

Inmiddels werkt AllesOnline op regelmatige basis samen met Misco Solutions. We verzorgen niet alleen alle communicatiemiddelen (drukwerk- en designproducties) maar ook de huisstijl en signing. AllesOnline helpt organisaties met het inrichten van bedrijfspanden. Balies, vlaggen, lichtbakken, belettering, indoor signing en outdoor signing. Van strategie tot ontwikkeling. Conceptdenken, conceptuitwerking, vormgeving en productie. Vormgever Marsha heeft alles op alles gezet om de wensen van Misco Solutions te vertalen van een briefing naar een succesvol eindresultaat.

Misco Solutions is een goed voorbeeld van een vaste klant waar we met plezier voor werken.

Rob de Melker Eigenaar & Media specialist

Wat we nog meer doen voor deze klant

Stationery
Folders
Brochures
Powerpoint presentaties
Huisstijlhandboek
Advertenties
Magazine