SPORT•GOUDA
Voorbereiding schoolvakantie

Sport•Gouda biedt hét complete sportpakket


SPORT•GOUDA beheert en exploiteert een breed aanbod van sportaccommodaties en -voorzieningen in Gouda en Waddinxveen. Daarnaast verzorgen ze activiteiten die voortkomen uit het gemeentelijke sportbeleid. Gouwenaren kunnen bij SPORT•GOUDA terecht voor buitenschoolse activiteiten, de organisatie en uitvoering van sportevenementen en arrangementen voor bedrijfssporten.

Meivakantie: een week vol activiteiten

Duidelijk, vroegtijdig en via verschillende kanalen communiceren en informeren over georganiseerde sportactiviteiten is een succesfactor van SPORT•GOUDA. Onze vormgever Eleonora werkt het hele jaar door aan het verzorgen van de communicatiemiddelen van SPORT•GOUDA. Marketeer Lisanne, die via onze partner Guts & Glory twee dagen in de week bij SPORT•GOUDA is gedetacheerd, stuurt op locatie de marketing en communicatie aan. Samen werken ze aan het realiseren van een up-to-date website en social media kanalen, nieuwsbrieven, flyers, brochures, posters en meer. Ook voor de meivakantie 2017 hebben ze het complete communicatiepakket verzorgd.

 

AllesOnline kan álles uit handen nemen: naast het ontwerpen en ontwikkelen regelen we ook het drukwerk.

Binnen de huisstijl van SPORT•GOUDA krijg ik voldoende ruimte om nieuwe en creatieve invalshoeken te verzinnen. Zo blijft ontwerpen elke keer weer een uitdaging.

Eleonora Skalonjic Grafisch Vormgever

AllesOnline kan álles uit handen nemen: naast het ontwerpen en ontwikkelen regelen we ook het drukwerk.

Schoolvakanties


Naast de standaard communicatie-activiteiten en de communicatie van evenementen verzorgen we de communicatie van alle schoolvakanties voor SPORT•GOUDA. Voor de meivakantie hebben we onder andere een nieuwe flyer, posters, stoepborden en Facebook visuals ontwikkeld. Via deze communicatie-uitingen worden alle georganiseerde evenementen aan de man gebracht. Bovendien zorgen we ervoor dat de informatie ook online overal te vinden is: op de website, social media en narrowcasting.

Wij zorgen ervoor dat alle communicatiemiddelen drukklaar zijn. Het is hiernaast ook mogelijk om het drukwerk bij ons uit te besteden. Zo hoef je nergens meer naar om te kijken.

Rob de Melker Eigenaar & Media specialist

Wat we nog meer doen voor deze klant

Vormgeving
Special products
Signing
Websitebeheer
Social media management
Narrowcasting
Productie