Amsterdamse Maatschappij
Webontwikkeling ter ere van 50-jarig jubileum

Makelaardij en vastgoedmanager


Amsterdamse Maatschappij is actief op het gebied van vastgoedmanagement van woningen en bedrijfsonroerend goed. Ze zijn als makelaardij dagelijks in de weer met commercieel, technisch én administratief management. Het klantenbestand bestaat vooral uit institutionele beleggers, vastgoedfondsen, particuliere beleggers en VvE’s. Van verhuur tot onderhoud en beheer.

 

Huisstijlwijziging voor 50-jarig jubileum

Amsterdamse Maatschappij bestaat 50 jaar. Een prestatie om trots op te zijn en om dat te laten zien hebben ze ontwerp bureau Buro gevraagd een feestelijke huisstijlwijziging te ontwikkelen, om gedurende 2017 in te zetten. Ook een aparte homepage voor de website was onderdeel van de opdracht. Voor deze homepage was een interactieve kaart van Amsterdam nodig. AllesOnline is als samenwerkend partner van Buro ingeschakeld voor het verzorgen van de custom homepage.

Omdat de opdracht erg specifiek was kon ik mij extra goed focussen op de technische aspecten. Het was ook uitdagend doordat het geïntegreerd moest worden in een bestaande website.

Wilco Kuijper Webdeveloper

Klanten kunnen bij AllesOnline terecht voor specifieke en custom webopdrachten. Wij pakken de opdracht op, van idee tot ontwikkeling.

AllesOnline kreeg de vrijheid om gedeeltelijk zelf invulling te geven aan de animaties en de werking van de interactieve kaart. Dit maakte de case extra uitdagend voor onze developers.

In opdracht werken van een ander bureau?  Geen probleem voor AllesOnline. 

Wij pakken de opdracht op, van idee tot ontwikkeling. AllesOnline werkt samen met verschillende partners en bureaus, zodat we onze klanten nóg beter kunnen helpen. Wanneer we samenwerken met andere bureaus, houden we de lijnen extra kort. We communiceren duidelijk over de wensen van de klant en wat we van elkaar verwachten.