Niham
Ontwikkeling nieuwe website

Volvo Autodealer 2.0

Niham is de officiële Volo-dealer voor de regio’s Haaglanden, Westland en Delfland. Ze richten zich met vier vestigingen op het leveren van de beste service voor alle Volvo-rijders in die regio. De liefhebbers van het toonaangevende merk kunnen bij Niham terecht voor de nieuwste Volvo-modellen, betrouwbare occasions en op maat gesneden lease-, financierings- of verzekeringsconstructies. Hiernaast bieden ze natuurlijk ook onderhoud en reparaties aan.

Volvo: Uniek, zorgeloos en zeer aantrekkelijk.

Een up-to-date website

Niham werkte al een tijd met een verouderde website en had behoefte aan een nieuwe, up-to-date website waarmee ze de herkenbaarheid van Volvo kunnen uitstralen. AllesOnline heeft een nieuwe, representatieve én gebruiksvriendelijke website voor Niham ontwikkeld. Het ontwerp is op verzoek van Niham afgeleid van de website van Volvo Nederland. Door het flexibele CMS systeem is Niham zelf in staat de website op eenvoudige wijze van nieuwe content te voorzien. Daarnaast heeft het CMS een koppeling met de bestaande occasion-software, deze zorgt er voor dat alle occasions automatisch op de website worden geplaatst.

Door het ontwerp en het gebruik van veel grote beelden valt de nieuwe website van Niham, vooral in vergelijking tot de websites van andere autodealers, extra op.

Marsha Lubbers Grafisch Vormgever

"Door het handige CMS-systeem kan Niham de website gemakkelijk en snel van content voorzien."

Hoe werkt AllesOnline?

 

Voor elke nieuwe opdracht zoeken wij naar de beste teamsamenstelling. De nieuwe website van Niham is bijvoorbeeld uitgedacht door Stefan & Marsha, ontworpen door Marsha en gebouwd door Stefan & Tom. Zodra de eerste versie gelanceerd is biedt AllesOnline verschillende servicecontracten aan om de website continue van updates te kunnen voorzien. Niham maakt bijvoorbeeld gebruik van passief onderhoud, waardoor de website o.a. gemiddeld één keer in de maand voorzien wordt van de laatste CMS-updates.

 

AllesOnline kan verschillende ingewikkelde koppelingen op websites verzorgen. Zolang het externe systeem een API heeft, kunnen we een koppeling maken met bijvoorbeeld een CRM-pakket, planningtools, betalingsproviders, Facebook, Google of andere externe software.

De externe koppeling met de occasion software maakte de opdracht van Niham technisch gezien erg interessant.

Stefan Grevelink Eigenaar & Lead webdeveloper

Wat we nog meer doen voor deze klant

Autobelettering
Online proefritagenda
Inschrijfmodules
Nieuwsbrieven
Flyers