Aandacht voor klanten, medewerkers en het vak. Daar ligt onze focus.

Waar wij blij van worden? Het realiseren van de dromen en ideeën van onze klanten. Dit doen we met een persoonlijke en servicegerichte aanpak. Een responsive website, opvallende stationary of een compleet aangekleed bedrijfspand? Wij geven nét wat meer voor het beste eindresultaat. Geen standaard bureau maar een full service dienstverlener. We geven antwoord op jouw online en offline vraagstukken en pakken nieuwe uitdagingen met twee handen aan.

Het ontstaan van AllesOnline

De eigenaren van AllesOnline, Rob en Stefan, vullen elkaar aan. Net zoals online en offline elkaar ook versterken. Misschien ligt het aan het verschil in expertises, of toch het leeftijdsverschil. Eén ding is zeker: de klik op zakelijk en privégebied brengt een mooie samenwerking met zich mee. Rob en Stefan ontmoetten elkaar toen ze beiden voor andere bedrijven werkten. Toen Stefan in 2012 begon met AllesOnline, keek Rob vanaf de zijlijn mee als adviseur. In 2015 besloten ze, nadat Rob volledig aan boord kwam, om AllesOnline samen naar een hoger niveau te tillen. Niet zonder succes. Want AllesOnline maakt een razendsnelle groei door.

Missie en Visie

Onze missie is simpel: organisaties ontzorgen op het gebied van communicatiemiddelen. Idee, strategie, creatie en ontwikkeling. We willen het de klant zo makkelijk mogelijk maken. Dit bereiken we door niet alleen te luisteren, maar ook mee te denken en te adviseren. Onze visie sluit hierop aan. Passende oplossingen bieden voor diverse vraagstukken is voor ons belangrijk. We zijn ervan overtuigd dat we dit samen met ons netwerk van klanten en leveranciers kunnen bereiken. Samen bouwen we aan een sterke toekomst!

Team

Stefan Grevelink Stefan Grevelink
Stefan Grevelink
Eigenaar & Lead webdeveloper
Rob de Melker Rob de Melker
Rob de Melker
Eigenaar & Media specialist
Marsha Lubbers Marsha Lubbers
Marsha Lubbers
Grafisch Vormgever
Marja ter Maten Marja ter Maten
Marja ter Maten
Grafisch Vormgever
Lisa de Keijzer Lisa de Keijzer
Lisa de Keijzer
Grafisch Vormgever
Wilco Kuijper Wilco Kuijper
Wilco Kuijper
Webdeveloper
Jesse Koolhaas Jesse Koolhaas
Jesse Koolhaas
Webdeveloper
Karolien Swets Karolien Swets
Karolien Swets
Grafisch Vormgever
Judith  Tahitu Judith  Tahitu
Judith Tahitu
Administratie
Eleonora Skalonjic Eleonora Skalonjic
Eleonora Skalonjic
Grafisch Vormgever

Onze werkwijze

AllesOnline investeert in het eerste contactmoment. We nemen de tijd om te achterhalen wat precies de vraag is van de klant. Bij ons kom je niet voor verrassingen te staan, we zorgen altijd voor een duidelijke en uitgebreide offerte. Ga je met ons in zee? Dan stellen we een team met medewerkers vast om te werken aan jouw vraag. We werken niet met accountlagen of accountmanagers. Door de korte lijnen ontstaat er snel en direct contact tussen de maker en de klant. We denken mee, adviseren de klant en bieden voldoende ruimte voor feedback. Van kennismakingsgesprek tot oplevering.

Een selectie van onze klanten

Toe aan een wijntje?

Kom snel een keer langs, dan
kunnen we vertellen waar we
mee bezig zijn!

Adres

Hoogeveenenweg 85A
2913 LV Nieuwerkerk aan den IJssel