Over ons

Ons motto? Samen staan we sterk! Bij AllesOnline staan we open voor jouw inbreng. Dit betekent dat wij samen kijken naar jouw wensen en bespreken hoe we die kunnen realiseren. Wij denken graag met je mee!

Onze ontwerpers, programmeurs en product specialisten vertalen jouw ideeën naar sprekende communicatie.

Rob website overons 33467 100px

Rob de Melker

Eigenaar

Stefan website overons a618f 100px

Stefan Grevelink

Eigenaar

Eleonora website overons 0365a 100px

Eleonora Skalonjic

Ontwerper

Kleurenvlakken

Marsha website overons 810e7 100px

Marsha Lubbers

Ontwerper
Kleurenvlakken4

Wilco website overons 0a757 100px

Wilco Kuijper

Programmeur
Marja website overons d46dc 100px

Marja ter Maten

Ontwerper
Kleurenvlakken2

Kevin website overons 9e606 100px

Kevin Groenendijk

Programmeur
Judith website overons 7f38f 100px

Judith Tahitu

Administratie
Karolien website overons 79125 100px

Karolien Swets

Ontwerper
Mitchell aanp

Mitchell Quitz

Programmeur
Ao lisa foto 2 5cf9d 100px

Lisa de Keijzer

Ontwerper
Vladislav metachtergrond 3

Vladislav Tsaran

Programmeur
Yoran aanpvierkant kopie

Yoran van Driel

Programmeur

Onze missie

Bij AllesOnline zetten we ons in voor het vernieuwen en optimaliseren van digitale dienstverlening, met als doel betekenis toevoegen aan het dagelijks leven van onze klanten. We streven ernaar mensen en bedrijven met elkaar te verbinden door hoogwaardige, op maat gemaakte oplossingen aan te bieden, waarbij klanttevredenheid en -loyaliteit altijd centraal staan.

Onze visie

De visie van AllesOnline is om voorop te lopen in de voortdurend veranderende digitale dienstverleningsmarkt. Door voortdurend te leren van de markt en praktische strategieën toe te passen, streven we ernaar de meest betrouwbare en innovatieve partner te zijn voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Onze focus ligt op het realiseren van duurzame groei, waarbij klantgerichtheid en operationele uitmuntendheid dienen als onze unieke kenmerken die ons onderscheiden in de branche.

AO icoon Creatie

Ontwerpen

Van logo tot huistijl, van marketingmateriaal tot website, wij zorgen voor aantrekkelijke grafische ontwerpen die de aandacht trekken.

AO icoon Webdevelopment

Programmeren

Van op maat gemaakte websites tot geavanceerde webapplicaties, wij creëren krachtige digitale ervaringen die indruk maken. 

AO icoon Signing productie

Produceren

Van uniek drukwerk tot hoogwaardige presentatiematerialen. Impact dankzij creativiteit gecombineerd met technische precisie.

Korte lijnen, snel schakelen!

Bij ons kom je niet voor verrassingen te staan! We zorgen altijd voor een duidelijke offerte. Zodra de plannen concreet zijn, zorgen wij ervoor dat er een team wordt samengesteld dat aan de slag gaat met jouw project. Doordat wij niet werken met accountlagen of accountmanagers, blijven de lijnen kort en kan er snel worden geschakeld. Zo ben je verzekerd van het beste resultaat én een fijne samenwerking!

AllesOnline PS XT4B0239 2000p uitsnede

Alles onder één dak

Wij nemen je alles uit handen. Van concept tot campagne. Van vormgeving tot development en productie. Eén partij, korte lijnen, snelle communicatie. Alles gestroomlijnd. 

Alles goed geregeld

Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn, lopen net dat stapje harder om te zorgen dat écht alles klopt. Alles tot in de puntjes verzorgd. Alles wat jij van ons mag verwachten.

Alles is mogelijk

Want niets is ons te gek. Alles begint met een goed idee. Wij denken graag mee met je mee en brengen het tot leven. Alles om jouw merk te laten schitteren.

ML AllesOnline Kantoor 16 web
ML AllesOnline Kantoor 25 web
Eleanor website

Wij zijn actief in diverse branches...

Opleiding & scholing, horeca, energie, zorg & maatschappij, bouw & techniek, ICT & Media, automotive en detailhandel. 

Samen aan jouw project bouwen?
085 003 03 02