ENGIE
Rebranding Cofely naar ENGIE

Van Cofely naar ENGIE

 

ENGIE Services ontwerpt en implementeert innovatieve technologieoplossingen en services die bedrijven helpen om hun bedrijfsprocessen op duurzame wijze te optimaliseren. Met circa 6000 medewerkers in Nederland werkt ENGIE Services iedere dag aan integrale en duurzame oplossingen voor hun klanten in de industrie, energie, infrastructuur en utiliteit. Van ontwerp tot beheer en onderhoud.

Op een maatschappelijk verantwoorde manier werken. Dat is de kernwaarde van ENGIE Services.

Rebranding volgens de regels

AllesOnline heeft samen met ENGIE Services verschillende huisstijlconversies doorlopen. Toen Cofely een telefoontje ontving van het moederbedrijf in Frankrijk over de rebranding van de organisatie, klopte ze direct bij AllesOnline aan. Na het bekijken van het brandbook werd duidelijk dat de gehele huisstijl en alle uitingen omgezet moesten worden van Cofely naar ENGIE Services. Vanuit deze vraag hebben wij, volgens de strikte richtlijnen, alle communicatiemiddelen onder handen genomen. Het resultaat? Een geheel nieuwe communicatie lijn met passende brochures, banners, leaflets, presentatiemiddelen en meer.

De huisstijlen van zowel Cofely als ENGIE vind ik erg mooi. Het was daarom extra leuk om aan deze case te werken.

Marja ter Maten Grafisch Vormgever

We vertalen zonder moeite een uitgebreid brandbook naar nieuwe uitingen. 

Wat kan AllesOnline voor u betekenen?

Bedrijven en organisaties kunnen bij AllesOnline terecht voor een unieke en compleet nieuwe huisstijl. Hiernaast zijn we ook in staat om, voor het ontwikkelen van nieuwe communicatiemiddelen, de richtlijnen van bestaande huisstijlen te volgen. Voordat we aan de slag gaan met een grote opdracht ordenen we de takenlijst op prioriteit. We houden hierbij rekening met de wensen en deadlines van de klant. Huisstijlbewaking is essentieel voor bedrijven en organisaties. AllesOnline zorgt ervoor dat alle online en offline communicatiemiddelen passend en van goede kwaliteit zijn. 

Stabiliteit is een belangrijke kracht van AllesOnline. We doen er áltijd alles aan om elke opdracht succesvol af te ronden.

Rob de Melker Eigenaar & Media specialist

Wat we nog meer doen voor deze klant

Huisstijlbewaking
Brochures
Roll-up banners
Special products
Vormgeving app