Ga verder
Vacature Senior PHP (Laravel) developer

Heb jij minimaal 5 jaar ervaring als PHP (Laravel) developer? Wil jij jouw functie voor een groot deel zelf vormgeven? De nieuwste technieken uitproberen? En onze organisatie hogerop tillen? Dan is het goed dat je dit leest. We zijn voor deze vacature op zoek naar jou!

Als PHP developer binnen ons bureau zorg je ervoor dat de klanten die ons inhuren altijd tevreden zijn. Hoe doe je dat?


1. Jouw innovatieve ideeën zet je om in goedwerkende oplossingen

2. Je maakt junior developers met jouw ervaring en talent elke dag beter dan gisteren

3. Je vindt het leuk om klantcontact te hebben

 

Over AllesOnline

 

Bij AllesOnline werk je in een dynamisch team van getalenteerde, sociale en open-minded mensen voor een breed scala aan klanten. Het ene moment werk je drie maanden aan één project van bijvoorbeeld Engie, Thuiswinkel of Cargill. Het andere moment pak je één groot project op en doe je daarnaast nog vijf kleine projecten. Zo blijft het werk afwisselend.

 

Momenteel bouwen we met een team van twaalf collega's samen aan het succes van AllesOnline. Dit doen we met veel plezier. We houden de werksfeer graag informeel, de lijnen kort en behandelen iedereen gelijk. Daarbij vinden we het belangrijk dat je de ruimte krijgt om zelfstandig jouw werk in te delen en waarderen we het enorm als je jouw mening aan tafel brengt in de keuzes die we maken als het gaat om projecten.

 

Mis je momenteel afwisseling en doorgroeimogelijkheden bij jouw huidige werkgever? Of ben je gewoon toe aan iets anders? Lijkt het je geweldig om echt impact te maken? En wil je dat samendoen met een gemotiveerd team, waar je veel gaat leren, mooie stappen gaat maken en samen successen viert? Sluit je bij ons aan en laten we samen een mooi avontuur beleven!

 

Wat neem je mee als PHP developer?

 

Je bent creatief, daagt jezelf uit en haalt het beste uit elk project. Omdat het in je zit en trots wilt zijn op het resultaat. Ook lijkt het je leuk om collega's vooruit te helpen.

 

Verder neem je mee:

-       HBO werk- en denkniveau;

-       Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;

-       Goede beheersing van PHP, Laravel;

-       Goede beheersing van het Nederlands in woord en geschrift;

-       Ervaring met React, Inertia, TailwindCSS, Kubernetes, unit testing is een pré;

-       Een flinke dosis nieuwsgierigheid om nieuwe technieken uit te zoeken, testen en uitproberen

 

Voor deze rol bieden we je het volgende:

-       Een uitdagende fulltimebaan bij een groeiend en gezond internetbedrijf met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;

-       Een passend salaris die bij deze functie past;

-       Reiskostenvergoeding, Macbook, mogelijkheid om thuis te werken en leuke opdrachten;

-       Gezellige bedrijfsuitjes, heerlijke koffie, een leuke werkplek waarin je jezelf kunt doorontwikkelen en nog veel meer!