Wonen Midden-Delfland
Ontwikkeling nieuwe huisstijl

Wonen met plezier

 

Wonen Midden-Delfland is een lokaal verankerde corporatie met een scherpe blik voor wat regionaal en landelijk speelt. Zij weet dat wonen een eerste levensbehoefte is. En dat is niet anders voor de inwoners van het mooie, groene gebied waarin zij actief is. Wonen Midden-Delfland biedt mensen met een beperkt budget zo goed mogelijk passende woningen in een groene omgeving. De belangrijkste kernwaarde: iedere huurder woont met plezier.

Door te kiezen voor de kernwaarden gedreven, toegankelijk en plezier, draagt Wonen Midden-Delfland haar steentje bij aan een gemeente die aandacht heeft voor rust, ruimte en natuur.

Een nieuwe visuele identiteit

Wonen Midden-Delfland vaart een nieuwe koers. Met een nieuw ondernemingsplan, een nieuwe missie en intern breed gedragen kernwaarden. Uiterlijk en presentatie spelen een belangrijke rol in hoe anderen naar de corporatie kijken. Daarom heeft AllesOnline een duidelijke huisstijl gecreëerd die past bij de identiteit en kernwaarden van Wonen Midden-Delfland. Het logo bestaat uit typografie en een beeldmerk met de letters W, M en D in abstracte vorm. Het beeldmerk staat voor de rietkragen en grassen in de omgeving en de daken van de huizen. Verschillende kleurschakeringen en speelse elementen maken de nieuwe visuele identiteit compleet.

Uiterlijk en presentatie spelen een belangrijke rol in hoe anderen naar ons kijken.

Nadenken over details, kleuren en huisstijlelementen die mooi bij elkaar passen zodat er een complete huisstijl ontstaat, daar word ik blij van!

Karolien Swets Grafisch Vormgever

Wat we nog meer doen voor deze klant

Vormgeving
Signing
Huisstijlhandboek
Powerpoint presentaties
Schrijfwijzer voor interne communicatie
Presentatiemiddelen
Relatiegeschenken