Wat we allemaal ontwerpen...

Een kleine greep uit de dingen die we ontwerpen: logo’s, visitekaartjes en briefpapier, folders en flyers, posters, beursmaterialen, rollup banners, jaarverslagen, nieuwsbrieven, illustraties, animaties, websites, webbanners, infographics, PowerPoint presentaties...

Van logo tot huisstijl, van marketingmateriaal tot website, wij zorgen voor aantrekkelijke grafische ontwerpen die de aandacht trekken.

Vierstroom brochure open
Posters Computacenter aangepast kopie
Bouwacademie huisstijl 1000p

Wat is een huisstijl nou eigenlijk?

Een huisstijl, ook wel visuele identiteit of corporate identity genoemd, is de bewuste manier waarop een organisatie zich presenteert naar de buitenwereld. Het gaat om de visuele elementen die de organisatie gebruikt om herkenbaar te zijn en een consistent beeld uit te stralen. De belangrijkste onderdelen van een huisstijl zijn logo, typografie, kleur, beeld- en vormentaal.

Een goed voorbeeld hiervan is de huisstijl die we voor de Bouwacademie hebben gemaakt. We hebben een herkenbare huisstijl ontworpen met een opvallende kleur groen en vormen die passen bij het stoere karakter van de bouw. AllesOnline denkt graag met je mee zodat ook jouw huisstijl perfect aansluit bij de waarden en interesses van jouw doelgroep.

Equans case beeld 10 dad19 100px
Equans case beeld 11 43624 100px

Waarvoor en wanneer gebruik je een infographic?

Een infographic is een ideale manier om informatie, gegevens of kennis, weer te geven op een mooiere manier dan standaard diagrammen. Doordat er weinig tekst en veel illustraties of andere grafische elementen gebruikt worden, is het aansprekend en overzichtelijk. Zo kun je bijvoorbeeld een bedrijfproces verduidelijken of cijfers uit een jaarverslag in beeld brengen. Wij maken voor veel van onze klanten regelmatig infographics. 

Infographics
Infographic Anexo V5 contour V2
Socialbanners mosadex

Voordat we starten met het bouwen van de website maken we eerst een ontwerp.

Voordat een website gebouwd kan worden, zijn er nog een aantal cruciale stappen die moeten worden doorlopen. Het proces begint met het opstellen van een functioneel ontwerp, waarin de structuur en functionaliteiten van de website worden vastgelegd. Dit wordt vervolgens omgezet naar wireframes. Het ontwerp legt de basis voor een naadloze gebruikerservaring en geeft richting aan de ontwikkeling.

Na de functionele fase is het tijd om over te gaan naar het visuele ontwerp. Hier komt de esthetische kant van de website naar voren. Het kleurenschema, de typografie en de algemene visuele identiteit worden bepaald. Dit zorgt ervoor dat de website niet alleen functioneel is, maar ook aantrekkelijk oogt en perfect aansluit bij de branding van het bedrijf of project.

Deze twee ontwerpfases leggen de basis voor een effectieve en doelgerichte website, waarna het daadwerkelijke bouwproces kan beginnen. Wij zijn er om jou hierin te begeleiden en tot een mooi eindresultaat te komen.

AllesOnline supertrainer web scrum 8
Figma DPD consultancy uitsnede
Website DPD beeldscherm home10

Jouw marketing naar een hoger niveau tillen?

Ons creatieve team bruist van de ideeën die we vertalen naar pakkende materialen die jouw doelgroep raken!

In de afgelopen jaren is er een toenemende nadruk op digitale marketing. En daarmee ook het gebruik van online kanalen om klanten te bereiken, zoals sociale media, websites en e-mail. AllesOnline is expert in het creëren van resultaatgerichte campagnes die jouw bedrijf laten stralen. 

Wij geloven in een no-nonsense aanpak die gericht is op resultaat. Onze pragmatische werkwijze zorgt ervoor dat we binnen budget en planning werken, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. 

Bij ons ben je ook aan het juiste adres voor animatie.

Ontdek de kracht van visuele betrokkenheid met onze op maat gemaakte animaties. Van bedrijfsvideo tot pakkende reclame, we laten graag zien wat de mogelijkheden van animatie zijn om jouw bedrijf of merk te laten opvallen.

Zoals we bijvoorbeeld doen voor Service Apotheek. Geheel in lijn met de huisstijl, maken we animaties voor in de apotheek, de wachtruimte van de huisarts en... zelfs de bioscoop!

Beeldmanipulatie bloem 1000p
Beeldmanipulatie Betica display1

Beeldbewerking en fotografie nodig?   

Bij AllesOnline geloven we in de authentieke uitstraling van jouw merk. Het toevoegen van origineel beeld kan bijdragen aan een pakkende stijl. We kunnen foto’s retoucheren, de compositie aanpassen en creatieve effecten toepassen. Met eigen fotografie of stockbeeld als basis, creëert ons team vormgevers visueel verbluffende beelden. Wij gebruiken tegenwoordig ook AI als ondersteuning voor onze werkzaamheden.

Wat is de meerwaarde van een professionele PowerPoint presentatie?

Een PowerPoint-presentatie kan een waardevolle tool zijn voor het communiceren van ideeën en het delen van informatie op een overtuigende manier. Door gebruik te maken van passend design en interactieve elementen, zorgen we ervoor dat jouw PowerPoint presentatie niet alleen opvalt, maar ook blijft hangen bij jouw publiek.

Een goed voorbeeld hiervan is de interactieve presentatie die we voor Suneti hebben gemaakt. De basis is een klikbare infographic waarmee hun geïntegreerde concept voor alle partijen in de binnenvaart inzichtelijk wordt gemaakt. 

Electroproject Powerpoint V2
Powerpoint Heka Retail V2

Ontdek onze
productie-
diensten

Ontdek onze
programmeer-
vaardigheden

Samen aan jouw project bouwen?
085 003 03 02