Wat we allemaal programmeren...

Een kleine greep uit de dingen die we programmeren: websites, webshops, touchscreen presentaties, digitale magazines, webwidgets, besteltools, webapplicaties, koppelingen met externe systemen, HTML5 banners, klantlogins, digitale nieuwsbrieven, digitale verkooptools...

Van op maat gemaakte websites tot geavanceerde webapplicaties, wij creëren krachtige digitale ervaringen die indruk maken.    

Website 010Recruitment scherm3
Bagh website laptop homepage aanp klein V2
Provimi touchscreen presentatie

Klantenportaal

Communicatie met je klant is erg belangrijk. Daarom ontwikkelen wij portalen speciaal voor jouw klanten. Volledig aanpasbaar in jouw unieke huisstijl. Een online platform biedt jouw klanten de mogelijkheid te communiceren met je bedrijf: ze kunnen transacties uit voeren, hun account beheren en informatie vinden. Bestaande systemen van je bedrijf kunnen naadloos in het portaal geïntegreerd worden.

Een goed voorbeeld hiervan is het ledenportaal dat we voor de Vierstroom hebben gemaakt. Dit is gekoppeld aan het Korèn CRM pakket. Hiermee kunnen Vierstroom-leden en familieleden online gegevens aanpassen en zorgdiensten bestellen.

Vierstroom Blok 3x scherm update

Portaal voor intern gebruik

Met een portaal voor intern gebruik kan jouw bedrijf de bedrijfsprocessen optimaliseren, de workflow verbeteren en de productiviteit en efficiëntie verhogen. Het portaal kan helemaal aangepast worden aan de specifieke behoeften van je bedrijf, waarbij een naadloze integratie met bestaande systemen mogelijk is.

Caely had de wens om hun transacties nauwkeurig bij te kunnen houden. Omdat dit niet mogelijk was in een bestaand systeem, hebben wij een op maat gemaakt portal ontwikkeld. Het is ontworpen met een specifieke workflow, waardoor Caely nu een gedetailleerd overzicht heeft van al hun transacties.

Voor Hobart hebben wij een combinatie van de twee portals gemaakt: een klantenlogin met de mogelijkheid om online de offertes te beheren en accorderen.

Hobart klantenlogin
Hobart CMS

Koppelingen aan bestaande systemen

Voor bedrijven ontwikkelen wij oplossingen die naadloos integreren met bestaande systemen, zoals ERP- en CRM-pakketten. Denk hierbij aan AFAS, Exact, Microsoft Dynamics, Unit4 en E-Boekhouden. Het voordeel hiervan is dat de efficiëntie wordt verbeterd, er altijd realtime-informatie beschikbaar is, fouten worden geminimaliseerd en je bedrijf kosten bespaart.

Voor KLINGER hebben wij een webshop gebouwd met daarin producten, die worden opgehaald uit het PIM-systeem (Product Information Management). Hierdoor is het productaanbod op de website altijd up-to-date. Prijzen, klantgegevens en orders zijn gekoppeld met het ERP pakket van KLINGER en de ERP pakketten van hun klanten voor een efficiënte workflow. 

Klinger website V2 aanp 1000p
Klinger screenshot klant

Maatwerk

Bij ons is alles mogelijk, omdat we bouwen volgens jouw specifieke behoeften en vereisten. Of het nu gaat om een eenvoudige website, een complexe webapplicatie of een uitgebreid e-commerceplatform, wij staan garant voor oplossingen die perfect aansluiten bij de wensen van jouw bedrijf. Ons team van ervaren ontwikkelaars beseft heel goed dat elk project uniek is en daarom werken we nauw met je samen om het resultaat te leveren waar jouw bedrijf echt behoefte aan heeft.

Thuiswinkel Waarborg is hét kwaliteitskeurmerk voor online winkelen. Aangehaakt op hun certificeringssysteem hebben we een widget ontwikkeld voor webshops die lid zijn van Thuiswinkel en die aan het kwaliteitskeurmerk voldoen. Via een koppeling met ‘Mijn Thuiswinkel’ kunnen de leden een widget configureren en deze vervolgens op hun website zetten. Dit resulteert in een simpel proces voor de leden, waarbij misbruik van het logo wordt tegen gegaan. 

Thuiswinkel widget mobiele telefoon

Wat gebruiken wij bij het programmeren?

- PHP
- Laravel
- React
- Inertia
- TailwindCSS
- Kubernetes
- SQL/NoSQL databases

Wist je dat wij ook websites bouwen in één week?!

Wil je snel en professioneel online zichtbaar zijn? Wacht niet langer! Onze expertise in webontwikkeling stelt je in staat om binnen één week een verbluffende website te hebben. Met onze bewezen aanpak en ervaren team maken we het bouwen van jouw online platform moeiteloos en efficiënt.

SOSID

Ontdek de ontwerp-
mogelijkheden

Ontdek onze
productie-
diensten

Samen aan jouw project bouwen?
085 003 03 02