Volvo Niham

VolvoNiham 01 1000p

Niham is met drie vestigingen de officiële Volvo-dealer voor de regio’s Haaglanden, Zoetermeer, Westland en Delfland. Zij richten zich op het leveren van de beste service voor alle Volvo-rijders in die regio. 

VolvoNiham 02 1000p

Nieuwe website

De wens van Volvo Niham was: een nieuwe website. AllesOnline heeft een website met CMS systeem gebouwd, zodat zij zelf content op de website kunnen plaatsen.

VolvoNiham 05 1000p

Webkoppelingen

De website is gekoppeld met de bestaande occasion-software, zodat occasions automatisch op de website worden geplaatst. Daarnaast is de website ook gekoppeld aan de 3D-fotostudio, zodat de occasions in 360 graden te bekijken zijn. Naast de website is er een digitale proefritagenda gemaakt zodat er geen papieren proefritformulieren meer nodig zijn, maar alles via een tablet geregeld kan worden. Een digitale handtekening maakt het gebruiksgemak van deze formulieren compleet.

AO XEV website

Website XEV met configurator

AllesOnline maakt ook actieplatforms, landingspages en promotiewebsites die in zeer korte tijd ontwikkeld én live gezet worden. In verband met de introductie van een nieuwe 100% elektrische stadsauto waarvan Volvo Niham exclusief dealer is, hebben wij de website voor XEV Nederland gemaakt. Compleet met proefrit formulier en configurator, waarmee klanten hun eigen XEV kunnen samenstellen en deze ook direct met één druk op de knop kunnen bestellen.

Sterke merken bouwen doen we samen!

Een krachtige website is een gebruiksvriendelijke website. We streven naar een naadloze gebruikerservaring, vanaf het eerste bezoek tot de laatste klik. Dit versterkt niet alleen jouw merk, maar zorgt ook voor langdurige betrokkenheid.

VolvoNiham 03 1000p

Daarnaast ontwerpen wij ondersteunde offline materialen zoals posters, flyers...

VolvoNiham 06 1000p

Advertenties, roll-up banners...

VolvoNiham 04 1000p

...en diverse autobeletteringen.

Stefan aanp 320x320

Meer weten?
Neem contact op met Stefan!

Vorige

Volgende

Samen aan jouw project bouwen?
085 003 03 02