DPD Consultancy
DPD 04 1000p

Betrouwbaar, discreet en integer

Dat zijn de belangrijkste kernwoorden van DPD Consultancy. De specialisten van de bedrijfsrecherche helpen bedrijven met een bedrijfsrisicoanalyse, beveiligingsadvies, het opzetten van interne procedures. Het Recherchebureau kan ingehuurd worden voor advies en onderzoek op het gebied van opsporing. 

DPD 05 1000p

Website updaten

Voor DPD Consultancy hebben we de website een frisse, nieuwe update gegeven. Het nieuwe ontwerp is in Figma opgezet voor een soepele en efficiënte werkwijze tussen de vormgevers en de webdevelopers. In samenwerking met een SEO-specialist hebben we de website zo aangepast dat DPD Consultancy optimaal vindbaar is.

DPD 06 1000p

Social posts

Voor social media hebben we posts bedacht en vormgegeven. Van interessante content tot inspirerende visuals, de posts geven de expertise en innovatie van DPD Consultancy goed weer. 

DPD 03 1000p

DPD Academy

We hebben een aparte website gemaakt voor DPD Academy, die linkt met DPD Consultancy. Op deze website kun je opleidingen volgen op het gebied van recherche. 

Sterke merken bouwen doen we samen!

Ons team van creatievelingen brengt je merk tot leven met unieke en gedenkwaardige ontwerpen. Of het nu gaat om print, digitale media of een volledige campagne, we streven naar een creatie die indruk maakt.

DPD 01 1000p

De Privé Detective

Een ander overdeel van DPD Consultancy is de Privé Detective. Zij doen rechercheonderzoek voor particulieren. De frisse en strakke website hebben wij eerst ontworpen en daarna gebouwd.

DPD 02 1000p

Offerte, onderzoeksrapport en e-mail handtekening

We hebben templates voor de offerte en het onderzoeksrapport ontworpen en in Word opgemaakt. Daarnaast hebben we een gepersonaliseerde email-handtekening vormgegeven.

Stefan aanp 320x320

Meer weten?
Neem contact op met Stefan!

Vorige

Volgende

Samen aan jouw project bouwen?
085 003 03 02