Janssen Wiersma Groep
JWG scherm cleaning 1000p

Schoonmaken is mensenwerk!

Dat is het motto van Janssen Wiersma Groep. De medewerkers zijn het visitekaartje. Niet alleen vanwege de uitstekende service maar ook door de nette en professionele uitstraling. Zij maken schoon in publieke ruimtes van appartementen- en kantorencomplexen. 

AllesOnline zorgt dat de visuele communicatiemiddelen van het bedrijf tip top in orde zijn. 

JWG visitekaart V2 1000p

Logo en huisstijl 

We zijn begonnen met een restyle van de website en het logo. Daarna volgde de complete huisstijl, met onder andere visitekaartjes en diverse digitale toepassingen. We zorgen dat alle items in de door ons bedachte huisstijl mooi op elkaar aansluiten.

JWG wagen instructie V1 1000p

Werkinstructie

De druppelvorm in combinatie met cyaan, vormt de basis die in veel uitingen terug te vinden is. Zoals in deze werkinstructie.

JWG case website 44 3 narrowcasting 1000p

Narrowcasting

Om informatie binnen een bepaald complex te delen met de bewoners en bezoekers, wordt veelvuldig gebruikt gemaakt van narrowcasting. Hiervoor ontwerpt AllesOnline geheel volgens huisstijl diverse slides met uiteenlopende onderwerpen. 

JWG case website 44 2 kaartjes 1000p

Welkom kaartje

Nieuwe bewoners worden welkom geheten in een schoon complex door middel van dit tweetalige kaartje.

Sterke merken bouwen doen we samen!

Ons team van creatievelingen brengt je merk tot leven met unieke en herkenbare ontwerpen. Of het nu gaat om print, digitale media of een volledige campagne, we streven naar een creatie die indruk maakt.

JWG case website 44 1 posters 1000p

Posters

Om nog meer op te vallen, wordt belangrijke informatie over de schoonmaak, de huismeester of het afvalbeleid gedeeld via posters en...

JWG banner gebouw 1 1000p

Roll-up banners

JWG case website 44 4 dag vd schoonmaak 1000p

En wat dacht je van items voor speciale gelegenheden? :)

Zoals de campagne voor de Dag van de Schoonmaker. AllesOnline heeft hiervoor diverse social media banners, posters en zelfs een reclame voor het scherm langs de A12 bedacht!

JWG feestdagen kaarten 1000p

Ook voor Kerst en Pasen mogen we elk jaar creatief aan de slag...

Janssen Wiersma Groep over AllesOnline

In januari 2019 hebben wij voor het eerst kennis gemaakt met AllesOnline omdat onze website en ons logo aan vernieuwing toe waren. Een week na de eerste afspraak werden bij hen op kantoor de ideeën gepresenteerd. Vanaf dat moment wisten wij dat de medewerkers van AllesOnline goed kunnen luisteren en zich kunnen inleven in het soort bedrijf dat wij zijn.

We voelen ons als klant heel serieus genomen, afspraken worden nog steeds nagekomen. AllesOnline denkt echt mee, komt met goede suggesties en ze hebben vaak aan een half woord genoeg om iets moois te ontwerpen. Het is voor ons ook heel bijzonder om te ervaren dat bij afwezigheid van onze vaste contactpersoon een collega exact weet wat er speelt en zaken dan ook direct kan overnemen.
 
Het is ons nog niet eerder gebeurd dat een externe partij zo’n bepalende rol heeft gespeeld in onze ontwikkeling. Nog steeds zorgen ze ervoor dat wij ons als professioneel bedrijf kunnen presenteren op de manier die past bij het moment, het complex, de situatie en indien nodig met alle spoed.
 
We zijn echt heel blij met deze samenwerking!

Koen

Eigenaar

AO website portretfoto

Meer weten?
Neem contact op met Rob!

Vorige

Volgende

Samen aan jouw project bouwen?
085 003 03 02