Vierstroom

Vierstroom 02 1000p

Vierstroom helpt mensen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven. Daarom bieden zij alle zorg en hulp die mensen thuis nodig hebben. De website is daar een belangrijk onderdeel in.

Vierstroom 01 1000p

Nieuwe website

Vanuit de Vierstroom kwam de vraag om de website te updaten en overzichtelijker te maken.

AllesOnline heeft de website strakker en moderner vormgegeven, waardoor de Vierstroom nog meer mogelijkheden heeft om alle informatie aantrekkelijk en duidelijk te kunnen weergeven. De homepagina heeft een restyle ondergaan zodat hier direct en zeer toegankelijk de belangrijkste informatie en links te vinden zijn voor iedereen, of het nu een zorg-medewerker, een Vierstroom-lid of een mantelzorger is.

Vierstroom 06 ledeninlog 1000p

Ledenportaal

Daarnaast heeft AllesOnline het ledenportaal ontwikkeld dat is gekoppeld aan het Korèn CRM pakket. Hiermee kunnen Vierstroom-leden en familieleden online gegevens aanpassen en diensten bestellen.

Sterke merken bouwen doen we samen!

We erkennen de digitalisering en zorgen ervoor dat onze reclame zowel offline als online toegankelijk is. Makkelijk navigeerbare websites en heldere communicatie maken de online ervaring aangenaam voor ouderen.

Vierstroom 03 1000p

Naast de website zijn flyers...

Vierstroom 04 1000p

...en brochures

een belangrijk onderdeel omdat de doelgroep (nog) niet altijd online vindbaar is.

Vierstroom 05 1000p

Zo ontzorgen we de Vierstroom met complete vormgeving, zowel online als offline, omdat zij al genoeg hebben om voor te zorgen.

Vierstroom over AllesOnline

Bij AllesOnline kun je een concept neerleggen, die zij van A tot Z uitwerken. Zij zijn zeer sterk in de uitvoering van ideeën en denken goed mee. Het is een pragmatisch, servicegericht bedrijf. Het advies is heel kundig. Ik ben altijd erg tevreden. Ik werk graag met ze samen.

Arthur

Marketeer

Stefan aanp 320x320

Meer weten?
Neem contact op met Stefan!

Vorige

Volgende

Samen aan jouw project bouwen?
085 003 03 02