Mosadex Groep

Mosadex Case web 4

Mosadex Groep is totaalleverancier in de (farmaceutische) zorg- en retailmarkt. Samen met meer dan 800 apotheken, 465 Service Apotheken, 410 drogisterijen, 250 zorgorganisaties en 1.800 medewerkers zetten zij zich in voor een beter bestaan van patiënten en (zorg)consumenten.

AllesOnline pakt de meest uiteenlopende communicatieprojecten aan en levert topservice aan alle dochterbedrijven van Mosadex.

Mosadex Case web 9

In de huisstijl van Mosadex maken we veel gebruik van illustraties...

Mosadex Case web 6b

Dit doen we in de eerste plaats om te zorgen voor herkenbaarheid. Een aantal productgroepen zoals continentiezorg en diabeteszorg hebben een eigen avatar. Daarnaast is het praktisch om bepaalde situaties mee uit te beelden, denk aan wondverzorging. Illustraties zijn hiervoor een prettige, duidelijke manier om de boodschap te communiceren. 

Mosadex Case web 1

Social media banners

Hoewel Mosadex veel gebruikt maakt van drukwerk om informatie te verstrekken, is er steeds meer vraag naar digitale uitingen zoals social media banners, Powerpoint presentaties, e-learnings, digitale magazines en animaties. 

Powerpoint presentaties

Om informatie over specifieke producten op een aantrekkelijke manier te presenteren, maken wij geregeld Powerpoint presentaties voor Van Heek Medical, onderdeel van Mosadex. Met interactieve slides, geanimeerde overgangen en leuke visuals, wordt de presentatie dynamischer en interessant om naar te kijken. Dit verhoogt de betrokkenheid en dat is precies het doel!

Animaties

In de animaties die we voor Mosadex maken, zie je de herkenbare illustratiestijl weer terug. Door een juiste mix van beeld en tekst, wordt de boodschap helder overgebracht. De mogelijkheid om effecten toe te voegen aan digitale uitingen maakt een geheel nieuwe merkbeleving!

Sterke merken bouwen doen we samen!

Bij AllesOnline begrijpen we dat het bouwen van een sterk merk teamwork is. Laten we samenwerken om iets moois te creëren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw merk naar nieuwe hoogten kunnen brengen.

Mosadex Case web 3

Uiteraard blijven er altijd gedrukte uitingen nodig die we in de huisstijl vormgeven.

De gedrukte uitingen die we voor Mosadex verzorgen zijn heel divers. We maken formulieren, handleidingen, begeleidende brieven, productinstructies, bestellijsten, receptenblokken en assortimentskaarten.

Mosadex Case web 2

Brochures en meer...

En wat dacht je van een keuzehulp voor medisch speciaalzaken, productbrochures en een bureauwaaier met het complete assortimentsoverzicht!

Mosadex betica verzenddoos v3 5db93 100px

Productverpakkingen 

Specialistisch drukwerk verzorgen wij ook. En laat dat nou net een vraag zijn die vanuit Mosadex ook geregeld voorbij komt. Productverpakkingen met afwijkende afmetingen en een lastige stansvorm? Kom maar op! 

Mosadex Case web 8

Kan het nog gekker?

Ja zeker! We vinden het vooral te gek als we een niet alledaags verzoek krijgen voor het ontwerpen van opvallende materialen. Een kartonnen kruk, scheurkalender, maatwerk pennenhouder of vloersticker met 3D effect, bij AllesOnline maken we het allemaal!

AO website portretfoto

Meer weten?
Neem contact op met Rob

Vorige

Volgende

Samen aan jouw project bouwen?
085 003 03 02