KLINGER

Klinger 01 1000p

KLINGER is een internationale organisatie gespecialiseerd in geavanceerde technische producten voor de industriële sector. Deze producten worden specifiek afgestemd op het productieproces van de klant.

Klinger website

Webshop

Bij KLINGER was er behoefte aan een webshop geïntegreerd in hun website.

AllesOnline bouwde deze webshop met daarin alle 100.000 producten, welke worden opgehaald uit de productcatalogussoftware. Hierdoor is het productaanbod op de website altijd up-to-date. Prijzen, klantgegevens en orders zijn gekoppeld met het ERP pakket van KLINGER voor een efficiënte workflow. 

Klinger 03 1000p

Naast de webshop hebben we ook een complete productcatalogus gemaakt.

Sterke merken bouwen doen we samen!

Wij geloven in het verbinden van jouw merk met de bredere digitale wereld. Onze webkoppelingen zorgen voor een vlekkeloze interactie tussen jouw website en externe platforms, waardoor jouw merk consistent en krachtig wordt gepresenteerd bij jouw klanten.

Klinger 04 1000p

Ontwerp en productie

Naast het onderhouden van de website houdt AllesOnline zich ook bezig met het ontwerpen en produceren van diverse communicatie middelen.

Klinger Locatie vlaggen1

Online en offline materialen zoals brochures, folders, flyers, relatiegeschenken, jaarkalenders, vlaggen en online nieuwsbrieven. 

Klinger 06 1000p

En voor dit jaarfeest maakte we los van de huisstijl maar geheel in thema deze leuke uitnodiging! :)

Een bijzonder stukje drukwerk van een goudfolie op zwart papier. 

KLINGER over AllesOnline

Het is altijd prettig samenwerken met AllesOnline. Ze zijn zeer flexibel, klantvriendelijk en van deze tijd. Door de korte lijnen is het altijd snel geregeld. AllesOnline begrijpt heel goed hoe het bij ons werkt en wat wij nodig hebben. Daarnaast is er zeer regelmatig overleg en informeren ze ons goed en duidelijk over de stand van zaken. Dat is heel positief.

Melissa

Communicatie manager

Stefan aanp 320x320

Meer weten?
Neem contact op met Stefan!

Vorige

Volgende

Samen aan jouw project bouwen?
085 003 03 02