Ga verder
STAP-budget.nl

Met alle snelle ontwikkelingen van tegenwoordig is het belangrijk om te blijven leren. Daarom heeft de overheid STAP-budget in het leven geroepen, een budget dat je aan kunt vragen voor het volgen van scholing en ontwikkeling.

AllesOnline heeft een vrolijke, moderne en overzichtelijke website gemaakt: STAP-budget.nl van Educata B.V.
Hier vind je opleidingen waarvoor je STAP-budget bij UWV kunt aanvragen, alle informatie over de subsidie en andere financieringsmogelijkheden. Naast deze opleidingen zijn er ook coaches te vinden die jou kunnen helpen met het maken van de juiste keuze, worden er open dagen en evenementen aangeboden en zijn er vacatures te vinden voor ontwikkelbanen.

Als technology partner van Educata wordt er continue doorontwikkeld en verzorgt AllesOnline de hosting en monitoring. Voor aanbieders die hun diensten op STAP-budget.nl presenteren is er een speciaal systeem opgezet waarmee zij hun aanbod kunnen toevoegen op de website, via koppelingen of handmatig. Het hele platform is zeer snel schaalbaar en voorbereid op honderdduizenden bezoekers die duizenden opleidingen en andere diensten raadplegen.

Dit doen we voor STAP-budget.nl
Vormgeving
Website
Koppeling externe systemen
CMS voor externe aanbieders
Meer cases zien?
Neem contact op met Stefan Grevelink
Meer weten over dit project?
Neem contact op met Stefan Grevelink