Opleidingvinden.nl

Platform voor opleidingen

Met alle snelle ontwikkelingen van tegenwoordig is het belangrijk om te blijven leren. AllesOnline heeft een vrolijke, moderne en overzichtelijke website gemaakt voor opleidingvinden.nl (voorheen STAP-budget.nl). 

Met het STAP-budget van de overheid, kon je budget aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Omdat het STAP-budget niet langer beschikbaar is, hebben we de website omgebouwd naar opleidingvinden.nl

Opleidingvinden.nl afbeeldingen case4

Opleidingvinden.nl

Op dit opleidingenplatform vind je de allerbeste opleidingen én informatie over subsidies en budgetten.

Sterke merken bouwen doen we samen!

Wij zijn gepassioneerd om samen met jou te werken aan het bouwen van een merk dat niet alleen opvalt, maar ook een blijvende indruk achterlaat. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw merk naar nieuwe hoogten kunnen tillen!

Opleidingvinden.nl afbeeldingen case3

Coaches en meer...

Naast deze opleidingen zijn er ook coaches te vinden die jou kunnen helpen met het maken van de juiste keuze. Verder worden er open dagen en evenementen aangeboden en zijn er vacatures te vinden voor ontwikkelbanen.

Een volgende stap

Als technology partner van Educata wordt er continu doorontwikkeld en verzorgt AllesOnline de hosting en monitoring. Voor aanbieders die hun diensten op opleidingvinden.nl presenteren, is er een speciaal systeem opgezet waarmee zij hun aanbod kunnen toevoegen op de website, via koppelingen of handmatig. Het hele platform is zeer snel schaalbaar en voorbereid op honderdduizenden bezoekers die duizenden opleidingen en andere diensten raadplegen.

Opleidingvinden.nl over AllesOnline

AllesOnline weet op alles wel een antwoord. Er is een heleboel creativiteit en vakkennis in huis. Ze denken altijd goed mee. Ik vind het een heel nuchter en bescheiden bedrijf. Ze zijn redelijk in alles. Ze zijn echt betrokken, flexibel en nauwkeurig. Het is heel fijn met ze samen te werken.

Marc

Mede-eigenaar Educata Opleidingvinden.nl

AllesOnline Portretfoto Stefan


Meer weten?
Neem contact op met Stefan!

Vorige

Volgende

Samen aan jouw project bouwen?
085 003 03 02